Временната парламентарна комисия за Нотариуса изслушва бившия главен прокурор Иван Гешев, който

...
Временната парламентарна комисия за Нотариуса изслушва бившия главен прокурор Иван Гешев, който
Коментари Харесай

От народното събрание остана само сградата. Гешев се яви пред комисията за Нотариуса

Временната парламентарна комисия за Нотариуса изслушва бившия главен прокурор Иван Гешев, който се яви на днешното й съвещание. Настоящият и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов и някогашният основен Сотир Цацаров за следващ път не се явиха, с цел да бъдат изслушани.

" Вашата комисия няма никакъв смисъл, нито имате благоприятни условия, нито имате компетентности. Тук съм единствено от почитание към институцията Народно заседание, макар че от нея е останал единствено постройката. Направихте Конституцията мръсна вехтория и я съсипахте. Единственият смисъл от днешното събеседване е вие да си извършите избирателен пи ар. Вторият смисъл е да се смачкат избрани магистрати, което е тъжно.

Използваха ви като потребните идиоти. Очертава се предизборно шоу ", сподели Гешев, обръщайки се към шефа на комисията Никола Минчев.

Минчев отговори, че по какъв начин работи парламентът не е работа на Гешев.

" Да не се връщаме на работата на вашата институция, когато я ръководехте вие. Докато вие бяхте отпред на прокуратурата, следствията ги правеха публицисти ", посочи Минчев.

Той също съобщи, че Гешев прави предизборна акция, защото към този момент е политик.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР